Over ons

In 2006 vroeg een kleine groep enthousiaste rallyrijders zich af of het ook anders kon: wat zou er gebeuren als je fanatiek rallyrijden zou combineren met een interactief en sociaal programma en er zo écht een feestje van zou maken? De Coupe des 5 was geboren. 

De Coupe des 5 bleek zo succesvol, dat een tweede rally werd toegevoegd. De 25 Hours Rally werd in 2014 gestart met dezelfde ingrediënten als de Coupe des 5, maar net wat korter én in eigen land, om zo nog meer rallyrijders te kunnen bereiken. 

Beide rally’s worden georganiseerd door Servicecenter 4Hospitality, een gerenommeerd evenementenbureau, samen met een klein maar zeer ervaren organisatieteam. Al sinds 2006 leiden zij onze rallyrijders over mooie en uitdagende routes, via de meest gastvrije locaties naar mooie rally herinneringen. 

De organisatie is het hele jaar bezig met het samenstellen van verrassende programma’s  en wordt hierin ondersteund door een adviesraad van ervaren rallyrijders en een groep trouwe partners.  

Neem contact op

Voor al jouw vragen, ideeën en opmerkingen staat Jordy de Graaff je graag te woord. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met Jordy op.

Jordy de Graaff
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×